اطلاعیه تسهیلات وام بانک ملی

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۵ کد : ۱۱۵۵ تصویر هدر
تعداد بازدید:۸۴۵

مطابقه تفاهم نامه سازمان مرکزی دانشگاه با بانک ملی و ارسال اسامی کارکنان و اعضای هیأت علمی طی نامه به شماره 19942 مورخ 22/9/99 جهت تائید به اداره کل تسهیلات اعتباری سازمان مرکزی به اطلاع می رساند پس از تائید  لیست مربوط ، اسامی جهت تشکیل پرونده به واحد ارسال می گردد . لذا جهت تکمیل فرم در صورت تائید سازمان مرکزی موارد ذیل ضروری می باشد .

1. تکمیل فرم ها
  2.  کپی شناسنامه کارت ملی ( پشت و رو ) فیش حقوقی حکم کارگزینی جدید ( برای وام گیرنده و ضامنین )

کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی می توانند جهت تسریع در روند اخذ وام به شعبه دانشگاه کد 87 شخصاً  مراجعه نمایند در غیراینصورت نماینده واحد در روزهای یکشنبه پرونده های تکمیل شده را به شعبه مورد نظر     جهت اقدامات لازم تحویل می نماید .

لازم به ذکر است جهت ارسال پرونده توسط نماینده واحد ، خواهشمند است پرونده خود را تحویل دفتر امور مالی  نمائید .

با تشکر

دانلود فرمهای وام